Το κρασί με απλά λόγια – Μαρία Ταμιωλάκη
Μαρία Ταμιωλάκη: «Η πορεία μου από το Μπορντό στις νομαδικές οινοποιήσεις» Η οινολόγος Μαρία Ταμιωλάκη εξιστορεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip …
Μουσικές ιστορίες από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Δίκτυο Fm 91,5!
Μαρία Ταμιωλάκη: «Η πορεία μου από το Μπορντό στις νομαδικές οινοποιήσεις» Η οινολόγος Μαρία Ταμιωλάκη εξιστορεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip …
Τρύγος 2024: Ο πιο πρώιμος τρύγος της τελευταίας δεκαετίας Ο φετινός τρύγος είναι καθοριστικός για το πόσα και ποια οινοποιεία …
Κυδωνίτσα: Η ποικιλία της Λακωνίας που κατακτά τις καρδιές των οινόφιλων H Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και ο Παναγιώτης …
Η ηρωική αμπελουργία στη Νάξο H Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης «ταξιδεύουν» στον αμπελώνα της Νάξου …
Η Μαρία Παπαγεωργίου μιλάει στο Δίκτυο Fm 91,5 με αφορμή τη μουσική παράσταση αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο «17 ταπεινά ρέκβιεμ …
Τα πιο διάσημα Sauvignon Blanc του κόσμου βγαίνουν στον κεντρικό Λίγηρα Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET μίλησε με παραγωγούς της …
Είναι η Λημνιώνα η ποικιλία που θα αντέξει την κλιματική αλλαγή; Η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και o Παναγιώτης Ορφανίδης μιλούν …
Η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET «ταξιδεύει» τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Γαλικία και του εξηγεί το προφίλ της ποικιλίας Albariño. Ένα podcast …
Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET «ταξιδεύει» τον Παναγιώτη Ορφανίδη σε μια από τις πιο αγαπημένες της οινοπαραγωγικές περιοχές, μοιράζεται ιστορίες …
Η Νάουσα, μια ώρα μακριά από την πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει τεράστια ιστορία στην αμπελουργία και την οινοποίηση. Την περίοδο της …
Η Madame Ginger προτείνει ένα πασχαλινό μενού χωρίς κρέας και μερικά ταιριαστά κρασιά Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο …
Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET διηγείται στον Παναγιώτη Ορφανίδη το ταξίδι της στη Ριόχα και την επίσκεψή της στα οινοποιεία …
Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συνομιλούν με τον Νίκο Μάνεση, έναν από τους πρωτοπόρους οινογράφους της …
Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης κάνουν ένα «ταξίδι» στην Τοσκάνη γεμάτο γεύσεις και εικόνες. H …
H Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης αποκαλύπτουν τα μυστικά της ποικιλίας Μούχταρο με τους παραγωγούς του είδους, …
Η Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και ο Παναγιώτης Ορφανίδης με καλεσμένο τον οινολόγο και οινοποιό Ορέστη Τσιάκκα κάνουν ένα ταξίδι στα υψηλά …
Φυσικά κρασιά: Μια τάση που σηκώνει πολλή κουβέντα Η Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μιλούν με τον …
11 Ελληνίδες oινοχόοι προτείνουν κρασιά για να υποδεχτούμε το 2024 Η Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) μαζί με τον Παναγιώτη …
Σούπα κάστανο, χριστουγεννιάτικη coleslaw, μοσχάρι Wellington και Black Forest από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη – και με τι κρασιά θα τα …
Μανώλης Παπουτσάκης: «Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν χρειάζεται ακριβά υλικά, ούτε πανάκριβα κρασιά» H Yρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και ο Παναγιώτης …
Beaujolais, το πιο fun κρασί! Η Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) εξηγεί στον Παναγιώτη Ορφανίδη τι είναι το Beaujolais nouveau, πώς …
H Υρώ Kολιακουδάκου και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μιλούν με τον Κυριάκο Κυνηγόπουλο, τον Έλληνα που καθόρισε τον μοντέρνο τρόπο οινοποίησης …
Ο Ελευθέριος Χανιαλίδης MS, ο πρώτος master sommelier της χώρας και καλύτερος Έλληνας οινοχόος για το 2020, σε μια χαλαρή …
Γιατί μεταγγίζουμε ένα κρασί, πότε το κάνουμε και πόσο χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι να το σερβίρουμε; Μπορούμε να μεταγγίσουμε λευκά, ροζέ …