Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

Εκπομπές

Ανέβα μήλο, κατέβα ρόδι

Άνεβα μήλο, κατέβα ρόδι

Το Άνεβα μήλο, κατέβα ρόδι ήταν μία εκπομπή για μικρά και μεγάλα παιδιά. Αλλά και για όσους ασχολούνται με τα παιδιά. Και φυσικά για όσους αισθάνονται παιδιά. Μεταδόθηκε στο Δίκτυο Fm 91.5 για 5 σεζόν. Μία εκπομπή, που προτείνε στους μικρούς ακροατές δραστηριότητες, βιβλία, παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις και ό,τι όμορφο συνέβαινε στην πόλη. Μία ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά με πολιτιστικά νέα, συγγραφείς και δημιουργούς που αφορούν στο παιδικό κοινό, ραδιοφωνικά παιχνίδια, πολλά δώρα και αφήγηση παραμυθιού. Η εκπομπή απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Ειδικές Εκπομπές στα Regional Media Awards 2017, όπου συμμετείχαν Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα της Ελλάδας. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αθήνα.

Χάρης Παντελάκης

Χάρης Παντελάκης

Η εκπομπή του Χάρη Παντελάκη μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 17:00, εμπεριέχοντας ετερόκλητα ακούσματα, με διαφορετικές μουσικές αφετηρίες και προορισμούς

Μέμη Φασιλή και Σπύρος Πετρουλάκης

Juke Books

H Μέμη Φασιλή και ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης με την εκπομπή τους «Juke Books» μας ξεναγήσαν για 2 σεζόν, μέσα από το Δίκτυο Fm 91,5 στον μαγικό κόσμο του βιβλίου, των τεχνών και του πολιτισμού γενικότερα. Στη συντροφιά τους βρέθηκαν διάφοροι καλεσμένοι, πρωταγωνιστές ο καθένας στον τομέα του.

diastimikes-ptiseis-diktyofm-marina-panigiraki

Διαστημικές πτήσεις

Μια εκπομπή για μικρά, μεγάλα παιδιά , για μεγάλους που ονειροπολούν και αισθάνονται ακόμη παιδιά. Για όσους σιγοτραγουδούν τα πρωινά και έχουν όρεξη για παιχνίδια. Για παιδιά, δασκάλους και γονείς, μα και για όλους τους άλλους συγγενείς. Μια αφορμή για διαδραστικές αφηγήσεις , τραγούδια , παιχνίδια μηνυματάκια , ραβασάκια παιδικά ό,τι λέμε, αλλά κι ό,τι δεν λέμε στο σχολείο. Αλληλογραφία, βιβλία , διαγωνισμοί και χρώματα. Μια εκπομπή με πολύ κέφι και διάθεση για ταξίδι, που στόχο έχει να συντονιστεί με τις φωνές των παιδιών τις πόλης μας. Αλλά και της διπλανής πόλης και της παραδιπλανής ! Ταξίδι στο διάστημα κι ακόμα παραπέρα … όπου φτάνει η διάθεση και η φαντασία μας σε ό,τι αφορά στο παιδί .

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή