Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

03.10.2023

Το κρασί με απλά λόγια – Πώς πήγε φέτος ο τρύγος; Πέντε κορυφαίοι οινοποιοί απαντούν (Ε36)

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μαθαίνουν για τον τρύγο του ‘23 μιλώντας με τους οινοποιούς Στέλιο Μπουτάρη, Σωτήρη Καραγιάννη, Σταμάτη Μυλωνά, Γιώργο Λυραράκη και Γεράσιμο Λαζαρίδη.

Η Υρώ Κολιακουδάκη και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μάς μαθαίνουν πως ο τρύγος είναι η επισφράγιση των προσπαθειών μιας ολόκληρης χρονιάς, καθώς κάθε τρύγος δεν είναι ο ίδιος και επιδρά στη γεύση και την παλαίωση του κρασιού.

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν της σειράς podcasts «Το κρασί με απλά λόγια», που ξεκινά σε συνεργασία με τη LiFO, η Υρώ και ο Παναγιώτης συζητούν με εκλεκτούς καλεσμένους για τις αγωνίες αλλά και τη χαρά του τρύγου.

Θέρος-Τρύγος-Πόλεμος… σ’ ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον podcast.

«Το κρασί με απλά λόγια» είναι μία σειρά podcasts γι’ αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη. Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ. Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και ακούστε τα podcasts κάθε 1η και 15η μέρα κάθε μήνα.

Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET:
Instagram: @irokoliakoudakis
Facebook: Iro Koliakoudakis

Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram: @panagiotis_orfanidis
Facebook: Panagiotis Orfanidis

Πηγή: Lifo.gr

apple_podcasts google_podcasts

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή