Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

17.01.2024

Το κρασί με απλά λόγια – Φυσικά κρασιά

Φυσικά κρασιά: Μια τάση που σηκώνει πολλή κουβέντα
Η Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μιλούν με τον Afshin Molavi, ιδιοκτήτη εστιατορίων στα Χανιά, chef sommelier και γενικό διευθυντή του οινοποιείου Μανουσάκη, για τα φυσικά κρασιά ή, πιο σωστά, τα κρασιά χαμηλών παρεμβάσεων.

Τελικά, είναι τάση ή όχι τα φυσικά κρασιά; Είναι σημαντικό να στρέψουμε την προσοχή μας στη βιοποικιλότητα από τη μονοκαλλιέργεια; Ο αγαπημένος Afshin Molavi, ο άνθρωπος του κρασιού και της γαστρονομίας, μοιράζεται μαζί με την Υρώ και τον Παναγιώτη αγαπημένα κρασιά ήπιων παρεμβάσεων, αν και ο ίδιος ομολογεί ότι προτιμάει περισσότερο τα συμβατικά κρασιά.

Και επειδή το κρασί δεν πρέπει να έχει στεγανά, οι τρεις τους δοκιμάζουν ένα πειραματικό πορτοκαλί κρασί από το οινοποιείο Μανουσάκη.

«Το κρασί με απλά λόγια» είναι μία σειρά podcasts γι’ αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη. Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ. Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και ακούστε τα podcasts κάθε 1η και 15η μέρα κάθε μήνα.

Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET:
Instagram: @irokoliakoudakis
Facebook: Iro Koliakoudakis

Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram: @panagiotis_orfanidis
Facebook: Panagiotis Orfanidis

Πηγή: Lifo.gr

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή