Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

01.07.2023

Πάρος – Δημήτρης Μανσόλας (34)

Σε αυτό το podcast «το κρασί με απλά λόγια» σας ταξιδεύει στην Πάρο, πλοηγός είναι ο flying wine maker Δημήτρης Μανσόλας.

Ο Δημήτρης μας παίρνει μαζί του στην Πάρο και μας περιγράφει για την εμπειρία του τόπου τις χαρές και τις δυσκολίες της αμπελουργίας εκεί.

Μαθαίνουμε για τις ποικιλίες μονεμβασιά και μανδηλαριά και μας μιλάει για το όραμα του Paros Farming Community του νέου project για το οποίο εργάζεται.

Στα ποτήρια μας απολαμβάνουμε το κρασί “topos” το οποίο μας εντυπωσιάζει.

Στρώνουμε τραπέζι και απολαμβάνουμε ένα αξέχαστο γεύμα με μια τεράστια προσωπικότητα που ο Δημήτρης κάλεσε!

Paros-SEIRADI

—–

Το κρασί με απλά λόγια” είναι μία σειρά από podcasts γι’ αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη.

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ.

Βρείτε όλα τα podcasts: https://diktyofm.gr/t-tag/to-krasi-me-apla-logia/

Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET:
Instagram: @irokoliakoudakis
Facebook: Iro Koliakoudakis

Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram: @panagiotis_orfanidis
Facebook: Panagiotis Orfanidis

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή