Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

07.11.2023

Το κρασί με απλά λόγια – Ο MS Ελευθέριος Χανιαλίδης εξηγεί πώς επιλέγουμε το σωστό κρασί

Ο Ελευθέριος Χανιαλίδης MS, ο πρώτος master sommelier της χώρας και καλύτερος Έλληνας οινοχόος για το 2020, σε μια χαλαρή κουβέντα με την Υρώ Κολιακουδάκη και τον Παναγιώτη Ορφανίδη γύρω από την αγάπη για το κρασί.

ΟΕλευθέριος Χανιαλίδης εξιστορεί πώς ξεκίνησε ο έρωτάς του για το κρασί, μοιράζεται μαζί με την Υρώ και τον Παναγιώτη την εμπειρία του για να φτάσει στον πολυπόθητο τίτλο του master sommelier, τις αγωνίες του και τη σκληρή προετοιμασία του.

Επιπλέον, μιλά για τα νέα του σχέδια, συμβουλεύει τι να κάνουμε όταν θέλουμε να διαλέξουμε ένα κρασί και στο τέλος στρώνει τραπέζι, επιλέγει πιάτα και κρασιά για τον καλεσμένο που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί του ένα γεύμα γεμάτο από ελληνικές γεύσεις.

 

«Το κρασί με απλά λόγια» είναι μία σειρά podcasts γι’ αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη. Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ. Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και ακούστε τα podcasts κάθε 1η και 15η μέρα κάθε μήνα.

Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET:
Instagram: @irokoliakoudakis
Facebook: Iro Koliakoudakis

Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram: @panagiotis_orfanidis
Facebook: Panagiotis Orfanidis

Πηγή: Lifo.gr

apple_podcasts google_podcasts

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή