Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

29.12.2024

Το κρασί με απλά λόγια – 20 κρασιά για το 2025

20 κρασιά για το 2025
Τρεις οινοχόοι μοιράζονται το top 5 των κρασιών που τους εντυπωσίασαν το 2024 και η Υρώ Κολιακουδάκη επιλέγει το δικό της top 5 κρασιών που συνδέονται με σημαντικές προσωπικές της στιγμές.

Στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης έχουν καλεσμένους τον Χρήστο Θεοδωρόπουλο, sommelier του βραβευμένου με ένα αστέρι Michelin εστιατορίου Herve από την Αθήνα, τον Τάσο Παρτάλη, ιδιοκτήτη και οινοχόο του wine bar Methi από τη Θεσσαλονίκη, και τον Γρηγόρη Ράππο, sommelier του εστιατορίου Salis. Οι τρεις τους διαλέγουν τα πέντε κρασιά που τους εντυπωσίασαν τo 2024 και νοητά τα ανοίγουν μαζί μας για να υποδεχθούμε τη χρονιά που έρχεται.

Τέλος, η Υρώ μοιράζεται μαζί μας τα πέντε κρασιά που αγάπησε τη χρονιά που φεύγει.

«Το κρασί με απλά λόγια» είναι μία σειρά podcasts γι’ αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη. Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ. Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και ακούστε τα podcasts κάθε 1η και 15η μέρα κάθε μήνα.

Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET:
Instagram: @irokoliakoudakis
Facebook: Iro Koliakoudakis

Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram: @panagiotis_orfanidis
Facebook: Panagiotis Orfanidis

Πηγή: Lifo.gr

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή