Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

22.05.2022

Έκθεση Φωτογραφίας του Χρήστου Κισατζεκιάν_ 28 Ιουλίου – 3 Αυγούστου

Έκθεση Φωτογραφίας
Παρασκευή 28 Ιουλίου – Τετάρτη 3 Αυγούστου
Χαμάμ της οδού Κατρέ – Παλιά πόλη

Το Chania Rock Festival παρουσιάζει την Έκθεση Φωτογραφίας του Χρήστου Κισατζεκιάν στο ΧΑΜΑΜ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΡΕ στην Παλιά Πόλη Χανίων .

Το υλικό των διακοσίων φωτογραφιών μεγέθους 20 Χ 30 χωρίζεται σε ON STAGE SECTION και σε BAND-ARTISTS PHOTO SESSION / BACKSTAGE SECTION ενώ ειδικά σε ένα πάνελ θα εκτεθούν περίπου 20 φωτογραφίες από το πρώτο Chania Rock Festival που έγινε το 2002!

Η έκθεση ξεκινάει την Παρασκευή 28 Ιουλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι και την Τετάρτη 3 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο.
Ώρες για το κοινό: 10πμ-2μμ και 6μμ-9μμ.

Ο Χρήστος Κισατζεκιάν γεννήθηκε στην Αθήνα και από τα δεκαεπτά του χρόνια μπήκε επαγγελματικά στο χώρο του φωτορεπορτάζ, το 1983, δουλεύοντας σε κορυφαία έντυπα της χώρας (εφημερίδες Έθνος, Ελεύθερος Τύπος και περιοδικά Γυναίκα, Εικόνες, ΕΝΑ). Υπήρξε υπεύθυνος του φωτογραφικού τμήματος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων την επταετία 1989-1995. Όμως ήταν στα 1989 που άγγιξε εν τέλει τα πιο τρελά του όνειρα, συνδυάζοντας δυο από τα μεγαλύτερά του πάθη: Μουσική και Φωτογραφία.

Έχοντας ξεπεράσει πλέον τα τριανταπέντε χρόνια ως εξειδικευμένος συναυλιακός φωτοειδησεογράφος & συνεντευξιαστής, υπήρξε μόνιμος συνεργάτης των μεγαλύτερων μουσικών περιοδικών της χώρας μας (Metal Hammer, Pop & Rock, Δίφωνο, Zoo, Sonik) και περιστασιακά σε αντίστοιχα του εξωτερικού (Burn!, Classic Rock & Metal Hammer UK, RockHard & Metal Hammer DE, Kerrang, Terorrizer), αλωνίζοντας τη γενέτειρα του μα και όλη την Ευρώπη με ένα και μοναδικό σκοπό: το “πάγωμα” αδιόρατων στιγμών καλλιτεχνικής έκφρασης.
Δείγματα δουλειάς του θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του http://www.livephotographs.com και www.rocknrollmonuments.gr

Τα έργα που εκτίθενται είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα ενός τιτάνιου αρχείου χιλιάδων συναυλιών και διατίθενται προς πώληση κατόπιν επικοινωνίας μαζί του, αυτούσια, μα και εναλλακτικά σε τελαρωμένο καμβά 30X45cm. Τέλος, μπορείτε να αναζητήσετε συναυλίες κατά παραγγελία από καλλιτέχνες & συγκροτήματα της αρεσκείας σας.

H έκθεση είναι υπότην αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων – Είσοδος Ελεύθερη

 

 

 

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή