Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

22.05.2022

Cooking Show από την Zgas _ 26 Μαΐου

Cooking Show
Παρασκευή 26 Μαΐου από τις 13.00
ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ – Zgas – Αν. Γογονή 155

Tην Παρασκευή 26 Μαΐου, από τις 13.00 μέχρι τις 20:00 , η ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ – Zgas σε συνεργασία με την THERMOGATZ σας προσκαλεί σε ένα Cooking Show, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος μας, στην Αν. Γογονή 155.

Ελάτε να δείτε πως λειτουργούν οι συσκευές υγραερίου, οι κουζίνες και οι ψησταριές, να ψήσετε μαζί μας, να δοκιμάσετε, να ενημερωθείτε πλήρως για την λειτουργία τους, να σας απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας δείξουμε τα οφέλη από την χρήση μιας τέτοιας συσκευής (οικονομία, ποιότητα στο μαγείρεμα – ψήσιμο, ευκολία, ταχύτητα κ.α.).
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ψήσιμο (σε ψησταριές υγραερίου της THERMOGATZ) και μαγείρεμα (σε κουζίνες υγραερίου της THERMOGATZ).
Το μαγείρεμα – ψήσιμο θα γίνεται εκείνη την στιγμή από μάγειρα ο οποίος θα δίνει σχετικές πληροφορίες και φυσικά εσείς θα μπορείτε να δοκιμάσετε

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις στις συσκευές της THERMOGATZ -15%.
Λάβετε μέρος στην κλήρωση για μια συσκευή BBQ με τις αγορές σας!

Μουσική από DJ!

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι κουζίνες υγραερίου θα προσφερθούν σε οικογένειες που στηρίζει ο σύλλογος Ορίζοντας, καθώς επίσης και σε οικογένειες που στηρίζονται από άλλους φορείς της πόλης.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κερδίστε ένα επιτραπέζιο Κουζινάκι Υγραερίου και ένα τηγάνι γκριλ μαντεμένιο

Γράψτε: 915 (κενό), κουζινάκι ή τηγάνι, το ονοματεπώνυμό σας, και το στέλνετε στο 54045
Χρέωση ανά μήνυμα 0,25 λεπτά + ΦΠΑ + τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με το ύψος του τελικού σας λογαριασμού.

Η κλήρωση θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης 25/05/23. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και θα παραλάβουν το δώρο τους στις 26 Μαΐου (την ημέρα της εκδήλωσης)

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή