Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

26.06.2022

Μάνος Τρυπιάς & Αυτοσχέδιος Μηχανισμός_ 10 Ιουλίου

Μάνος Τρυπιάς & Αυτοσχέδιος Μηχανισμός
Τετάρτη 10 Ιουλίου
Προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε

 

Την Τετάρτη 10/7 ο Μάνος Τρυπιάς παρέα με την μουσική του ομάδα θα πραγματοποιήσει συναυλία στον υπέροχο χώρο του Προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε στα Χανιά με τραγούδια από τη δισκογραφία και τη συνολική μουσική του πορεία.

Με ενεργή παρουσία στη δισκογραφία και πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού.
Από το 2015, ο Μάνος Τρυπιάς έχει συμμετάσχει σε πολλά και σημαντικά φεστιβάλ και έχει εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Έχει κυκλοφορήσει τρία singles και συμμετείχε ως guest σε δίσκο, ενώ το 2023 κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο album με τίτλο “Φράχτες και Σύνορα” από την Plus Rec.
Η συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Στρατάκης και ο Γιώργος Δημητριάδης έχει εμπλουτίσει τη μουσική του πορεία. Ο Γιώργος Δημητριάδης υπογράφει μουσικά το καινούριο του τραγούδι “Αυτή η Φωνή”, σε στίχους Ανδρέα Καραγιαννίδη, το οποίο κυκλοφορεί από την Plus Rec και είναι προπομπός του νέου του album “Σε Φόντο Ερυθρό”, που θα κυκλοφορήσει του 2024.
Έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Δημητριάδης, ο Βασίλης Καζούλης, ο Νίκος Καλλίνης, ο Γιώργος Στρατάκης και ο Λεωνίδας Μαριδάκης. Έχει επίσης ανοίξει συναυλίες του Μίλτου Πασχαλίδη και της Ρίτας Αντωνοπούλου. Η μουσική του ταυτότητα είναι αδιαπραγμάτευτη και κινείται στον χώρο του ελληνόφωνου ροκ, με ερμηνείες γεμάτες πάθος και ενέργεια.

Μαζί του : Kώστας Αλμπάνης, Έλενα Ορμυλιώτου, Βαγγέλης Γαβαλάκης, Σπύρος Ξενιτόπουλος, Ανδρέας Κομπολίτης

Την εκδήλωση θα ανοίξει το εξαιρετικό συγκρότημα των GBH
Οι GBH δημιουργήθηκαν το 2016 από μια ομάδα μουσικών που ζουν στην Κρήτη και θέλουν να παίζουν ροκ μουσική.

Τα ιδρυτικά μέλη Richard & Heather Best μεγάλωσαν ακούγοντας τα πάντα, από Led Zeppelin μέχρι The Sex Pistols και το συγκρότημα επικεντρώνεται σε up tempo, συναρπαστική, Punk, New Wave και Indie μουσική.

Οι GBH παίζουν μια εκλεκτική μίξη που δυσκολεύει τον καθένα να μαντέψει το επόμενο τραγούδι. Δυνατό, γρήγορο και συναρπαστικό.

Μέλη του συγκροτήματος
Φωνητικά: Heather Best
Κιθάρα: Richard Best
Μπάσο κιθάρα: Τζάστιν Τζέιμς
Ντραμς: Lisa Skirrow/Nick Dutton
Ήχος-Φώτα: Παναγιώτης Γαβαλάς

Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης –Είσοδός Ελευθερη

 

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή