Διαδραστική ομιλία για το βιβλίο για γονείς και παιδαγωγούς
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 -19:00
Βιβλιοπωλείο “Το Σποράκι” – Μπονιαλή 11-19
Το βιβλιοπωλείο “Το Σποράκι” συμμετέχει στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Comic & Animation «Chaniartoon» 2023 (space edition) με μία διαδραστική ομιλία για το βιβλίο για γονείς και παιδαγωγούς, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 -19:00 στη Μπονιαλή 11-19 (Βιβλιοπωλείο “Το Σποράκι”).
Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου με οδηγό την αγάπη. Βιβλία για όλους, μικρούς και μεγάλους, που ζωηρεύουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.
Στη δράση αυτή θα μιλήσουμε για την σημασία της εικονογράφησης , θα γνωρίσουμε και θα πειραματιστούμε με ποικίλες τεχνικές φιλαναγνωσιας.
Γονείς και παιδαγωγοί θα συνυπάρξουμε δημιουργικά με σκοπό να ανακαλύψουμε την γνώση των βιβλίων και την χαρά της ανάγνωσης.
Επιμέλεια, Εύη Δημού,νηπιαγωγός, αφηγήτρια , εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων φιλαναγνωσίας.
*H συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Αντί αμοιβής, μπορείτε να δωρίζετε γραφική ύλη (μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής κλπ.), τα οποία θα γίνουν δωρεά για τα παιδιά του συλλόγου “Ορίζοντας”.