Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

26.06.2022

Release Athens 2024 (Κερδίστε ένα VIP εισιτήριο)

Release Athens 2024 / Judas Priest & Bruce Dickinson
Κυριακή 21 Ιουλίου
Πλατεία Νερού – Φάληρο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η εκπομπή “Rock Show” στο Δίκτυο Fm 91,5 με τον Γιάννη Βαρδάκη εξασφάλισε και κληρώνει 1 εισιτήριο VIP αξίας 200€

Γράψτε: 915 (αφήνετε κενό), Release Athens, το ονοματεπώνυμό σας και το στέλνετε στο 54045
Χρέωση ανά μήνυμα 0,25 λεπτά + ΦΠΑ + τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με το ύψος του τελικού σας λογαριασμού́.

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 15/07/24 στην εκπομπή “Rock Show” με τον Γιάννη Βαρδάκη (22:00-00:00)
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

 

Αναλυτικότερα οι VIP παροχές περιλαμβάνουν:
Ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο
Stands & stools για όλους τους κατόχους εισιτηρίου
Οpen bar (ελεύθερη κατανάλωση αναψυκτικών/ποτών)
Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
Ιδιωτικό parking
Ξεχωριστές τουαλέτες
Αναμνηστικό δώρο

Ηλεκτρονική προπώληση: more.com

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Judas Priest και τον Bruce Dickinson, την Κυριακή 21 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Οι Metal Gods του Rob Halford και ο τραγουδιστής / frontman των Iron Maiden, δύο ονόματα που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις και χαρακτηρισμούς, σε μια βραδιά-ορόσημο για τους φίλους του σκληρού ήχου στη χώρα μας. Μαζί τους, ένα απ’τα πιο κομβικά συγκροτήματα της σκηνής, οι Γερμανοί Accept αλλά και οι Αθηναίοι Saturday Night Satan.

Οι Judas Priest ξεκίνησαν το 1969 στο Birmingham της Αγγλίας και άλλαξαν για πάντα το πρόσωπο του heavy metal. Στα 50 και πλέον χρόνια ύπαρξής τους, δεν έχει απομείνει διθύραμβος που να μην έχει γραφτεί για την παρέα του Rob Halford.

Άγγιξαν δυσθεώρητα ύψη με albums όπως τα “Hell Bent for Leather” (’78), “British Steel”, (’80), “Point of Entry” (’81), “Screaming for Vengeance” (’82), “Painkiller” (’90), “Firepower” (2018) και συνεχίζουν ακάθεκτοι μέχρι σήμερα.

Αθάνατα έπη όπως τα “The Hellion”, “Electric Eye”, “Riding on the Wind”, “The Sentinel”, “A Touch of Evil”, “Rapid Fire”, “You’ve Got Another Thing Comin'”, “Painkiller”, “Metal Gods”, “Breaking the Law”, “Living After Midnight” συγκαταλέγονται στο ατελείωτο οπλοστάσιο τραγουδιώντους τα οποία βρίσκονται μόνιμα στην καρδιά κάθε metalhead στον πλανήτη!

Οι Judas Priest έχουν σκοπό να ξεπεράσουν την ισοπεδωτική εμφάνιση του 2022, φέρνοντας μαζί την μεγαλύτερη παραγωγή που είχαν ποτέ, αλλά και τον επερχόμενο νέο δίσκο τους. Το “Invincible Shield” κυκλοφορεί στις 8 Μαρτίου και ήδη στο single – προπομπό, “Panic Attack”, ακούγονται σε πολύ μεγάλη φόρμα, ενθουσιάζοντας εκατομμύρια metal fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Καθόλου άσχημα για μία μπάντα που βρίσκεται στο 19ο album της μακράς καριέρας της.

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή