Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

20.05.2022

“Polis Ensemble” – 4 Σεπτεμβρίου

“Polis Ensemble”
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 20:30
Δημοτικό Σχολείο Περιβολίων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολίων «ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Χανίων, διοργανώνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 20.30, στο Δημοτικό Σχολείο Περιβολίων, μία μοναδική συναυλία με τους “Polis Ensemble” με τραγούδια και μελωδίες αφιερωμένα στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Το συγκρότημα POLIS Ensemble ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2011, στην Αθήνα. Η λέξη «πόλις» προσπαθεί να φωτογραφίσει τις πόλεις της Ανατολικής Μεσογείου, η μουσική παράδοση της οποίας ποτέ δεν έπαψε να εμπνέει τα μέλη της ορχήστρας.

Από τους πρώτους μήνες του 2012 μέχρι σήμερα, έχει εμφανιστεί σε σημαντικές αίθουσες συναυλιών (Εθνική Λυρική Σκηνή, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Αίθουσα Συναυλιών «Φίλιππος Νάκας», Saint-paul du Pirée, Église des Carmes à Bruxelles, Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»), έχει προσκληθεί σε πολλά ελληνικά φεστιβάλ και έχει ταξιδέψει στις Βρυξέλλες έπειτα από πρόσκληση της Μητρόπολης Βελγίου.

Είσοδος Ελεύθερη

Το σεξτέτο POLIS Ensemble έχει συμπράξει, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής, με σπουδαίους σολίστες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και χορωδιακά σύνολα.
Το συγκρότημα αποτελούν οι:
Νίκος Παραουλάκης – νέυ, καβάλ, φλογέρα
Γιώργος Κοντογιάννης – λύρα
Στέφανος Δορμπαράκης – κανονάκι
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – πολίτικο λαούτο
Μανούσος Κλαπάκης – κρουστά
Θεόδωρος Κουέλης – κοντραμπάσο

Οργάνωση παραγωγής: Τέχνες στο μίξερ

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή