Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

23.05.2022

Ποδηλατόδρομοι, Ποδηλατοβόλτα και Δράση καθαρισμού από τους Ποδηλάτρεις_ 3 Δεκεμβρίου

Ποδηλατόδρομοι, Ποδηλατοβόλτα και Δράση καθαρισμού
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Ελάτε να βάλουμε δύο χέρια.. Με … τα πόδια ! Και τα δύο για καλό σκοπό.

Χέρι πρώτο: επανατοποθέτηση προστατευτικών ποδηλατόδρομου Γιάνναρη Σκαλίδη (ξέρετε …. : αυτά που «παράτησε» ο Δήμος Χανίων και σιγά σιγά μετακινούνται από τις θέσεις τους ή/και εξαφανίζονται). Μπορούμε να τα ξαναβάλουμε στην θέση τους χωρίς χέρια – μόνο με τα πόδια! Εκτιμώμενος χρόνος 15 λεπτά max..

Χέρι δεύτερο : συμμετοχή στον καθαρισμό του υδροβιότοπου Μορώνη στην Σούδα που οργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Σούδας σε συνεργασία με την ΔΕΔΙΣΑ. Θα πάμε με ποδήλατο ( και χέρια και πόδια…)

Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς για την προσφορά αυτών των δράσεων.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. 9:45 Συγκέντρωση στην Αγορά. 10:00 Δράση στον Ποδηλατόδρομο. 10:15 Αναχώρηση από την συμβολή Σκαλίδη και Πειραιώς για το Μορώνη. Στις 11:00 θα συμμετάσχουμε στον καθαρισμό.

Διαδρομή κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά) από ήσυχους δρόμους. Ελάτε να μάθετε μυστικά δρομάκια της πόλης και των περιχώρων με ελάχιστη κυκλοφορία αυτοκινήτων. Φέρτε νερό, κλειδαριά για τα ποδήλατα και το μεράκι σας.

Τρία σε ένα λοιπόν αυτή την Κυριακή: ποδηλατόδρομος, ποδηλατόβολτα, καθαρισμός. Διαδώστε το και ελάτε με τα ποδήλατα σας.

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή