Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

21.05.2022

Παρουσίαση βιβλίου του Ιωσήφ Αλυγιζάκη “κρυφά γοήτευσέ με” – 18 Ιανουαρίου

Παρουσίαση βιβλίου
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 19:30
Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Η Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Φροντιστήριο ‘Παλλάδιον’ και οι εκδόσεις ΕΡΕΙΣΜΑ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Ιωσήφ Αλυγιζάκη “κρυφά γοήτευσέ με” την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Χανίων (Ανδρέα Παπανδρέου 70 Β’ όροφος).

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η φιλόλογος Ρούλα Βουράκη και αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Νίκος Μοτάκης.
Επίσης, σε κλειστή προβολή θα παρουσιαστεί η ταινία μικρού μήκους “ο Άνανδρος” σε σκηνοθεσία Γιάννη Κρομμυδάκη (για ηλικίες 18+), που είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του συγγραφέα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές της παρουσίασης και το κοινό.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Χρήστος Μαχαιρίδης.

«Δεν έχω ξαναφιλήσει αγόρι». «Ούτε κι εγώ. Πεθαίνω όμως για τα χείλη σου. . .». Παραδοθήκαμε ο ένας στη γεύση του άλλου. Ξαπλώσαμε στην ακροθαλασσιά γυμνοί, μπερδεύοντας τα κορμιά μας σ’ ένα άλυτο σύμπλεγμα και μείναμε ακίνητοι. Οι σκέψεις μπερδεύτηκαν με τις ανάσες που ανέδιδαν αρμύρα και ιώδιο, και τότε άρχισε να περνάει καρέ καρέ μπροστά από τα μάτια μου η ζωή μου. Ένα φτωχό σπιτικό στα Χανιά. Μια μάνα παραιτημένη στη μοίρα της κι ένας αυταρχικός πατέρας που φοβάται μήπως ο γιος του δεν είναι αρκετά «αρρενωπός». Μια ξαφνική αχτίδα στο σκοτάδι. Η επίσκεψη της διάσημης θείας, της ηθοποιού Ντο Ναρ. Με παρασύρει στο μαγικό κόσμο του θεάματος, μου προσφέρει ένα μικρό ρόλο στην ταινία της και ρίχνει φως στα πιο απόκρυφα μονοπάτια της ψυχής μου. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή