Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

12.03.2023

Παρουσίαση δίσκου του Κώστα Αποστολάτου _ 29 Μαρτίου

Παρουσίαση δίσκου
Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 21:30
“Πολυτεχνείο” Χατζημιχάλη Νταλιάνη 40

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 21:30 στο χώρο του “Πολυτεχνείου” ο Κώστας Αποστολάτος, παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “στου μυαλού τα υπόγεια”.
Ο δίσκος περιλαμβάνει 10 τραγούδια + 1 ορχηστρικό σε μουσική & στίχους του Κώστα Αποστολάτου, τα οποία αγκαλιάζουν μουσικά τις φόρμες του λαϊκού μας τραγουδιού και της μπαλάντας.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι μουσικοί:
Αποστολάτος Κώστας: Μπουζούκι, μπαγλαμάς, τραγούδι
Σίνης Γιάννης: Λαούτο, μπαγλαμάς, τραγούδι
Καντεράκης Γιώργος: Κιθάρα
Σιάσιος Πάνος: Κοντραμπάσο
Ψυλάκης Ηλίας: Μπουζούκι

Λίγα λόγια για τον Κώστα Αποστολάτο

Γεννημένος στα Χανιά το 1985 σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πάντειο πανεπιστήμιο, ενώ από πολύ μικρός ασχολήθηκε ενεργά με τη μουσική. Μετά από μια μακρόχρονη θητεία στα λαϊκά πάλκα των μαγαζιών παίζοντας μπουζούκι και τραγουδώντας, γνώρισε και μελέτησε δια βίου τη λαϊκή μας παράδοση και έκφραση.
Μέσα από την πρώτη του δισκογραφική εργασία προσπαθεί να μεταφέρει με αμεσότητα και ειλικρίνεια, τόσο στο λόγο όσο και στη μουσική, την ευαισθησία και τις ανησυχίες του για θέματα που αφορούν όλους μας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Από τον πρόλογο του δίσκου:
‘’Όλοι κάποια στιγμή βρεθήκαμε στου μυαλού μας τα υπόγεια, περιπλανώμενοι και μόνοι, ψάχνοντας λίγο φως να μας βγάλει απ’ τα σκοτάδια μας. Μέσα απ’ αυτή την προσωπική μας αναζήτηση, ανορθόδοξα, προκύπτουν οι απαντήσεις στα μεγάλα μας ερωτήματα, που μας οδηγούν σοφότερους πλέον να κατανοήσουμε το παρελθόν και να ανοιχτούμε προς το μέλλον.
Κώστας Αποστολάτος

 

 

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή