Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

23.05.2022

Παράσταση σύγχρονου τσίρκου “Circus is Human”_ 6 & 7 Απριλίου

Παράσταση σύγχρονου τσίρκου “Circus is Human”
Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:00
στο Στούντιο Όξω Νού – Αγ.Κυριακής 29 Ταμπακαριά- Χαλέπα

Η παράσταση σύγχρονου τσίρκου 𝐂𝐢𝐫𝐜𝐮𝐬 𝐢𝐬 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧, μετά από μια χρονιά επιτυχημένων παραστάσεων ανά την Ελλάδα, δίνει ραντεβού σε έναν σημαντικό σταθμό πολιτισμού, τα Χανιά.
Μία Performance Σύγχρονου Τσίρκου με τη Λίνα Σειραγάκη και την Ευαγγελία Μόσιου.
Τί είναι το σύγχρονο τσίρκο; Σε ποιους απευθύνεται; Τι θέλει να εκφράσει; Γιατί με αφορά;
Δύο μοναδικές δημιουργίες ενώνονται κάτω από έναν κοινό παρονομαστή. Της ιδέας ενός τσίρκου που στρέφει την προσοχή του στον άνθρωπο, στον ψυχισμό του, τα πάθη του, τις ανησυχίες του, τις αδυναμίες του, τα θέλω του. Ένα τσίρκο εναλλακτικό, διαφορετικό απ’ αυτά που ξέρουμε, ένα τσίρκο σύγχρονο!
Τα κατακόρυφα στοιχεία και τα εναέρια ακροβατικά, δύο κατεξοχήν στοιχεία του τσίρκου συναντούν και παντρεύονται με τη σωματική έκφραση, το χορό και το θέατρο, δημιουργώντας μια υβριδική performance που απευθύνεται σε όλους τους φίλους των παραστατικών τεχνών, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

▸ Κεφάλαιο Ι: 𝐒𝐲𝐧𝐞𝐬𝐭𝐡𝐞𝐬𝐢𝐚
Συναισθησία είναι η νευρολογική ανάμειξη των αισθήσεων. Οι εμπειρίες, οι μνήμες και τα συναισθήματα αποτυπώνονται στο νου με χρώματα. Πολύ συχνά η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια της σαν έγχρωμο φιλμ. Όσο ο χρόνος περνάει οι αναμνήσεις αποβάλλουν όλο και περισσότερο τα περιττά χρώματα. Ένα είναι αυτό που επικρατεί κάθε φορά. Άλλοτε το κόκκινο, άλλοτε το πράσινο κι άλλοτε το μπλε. Στη φυσική η ανάμειξη όλων των χρωμάτων αποδίδει λευκό. Το ίδιο και στην ιστορία αυτή.

▸ Κεφάλαιο ΙΙ: 𝐒𝐭𝐞𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐒𝐭𝐨𝐧𝐞𝐬
Η ζωή αποτελείται από περιορισμούς και κίνητρα, δημιουργώντας μια διαφορετική και μοναδική πορεία για τον καθένα μέσα από τις επιλογές που κάνει. Τι θα είχε συμβεί αν εκείνη… τοτε… είχε κάνει διαφορετικές επιλογές; Για να το ανακαλύψει, ταξιδεύει από την πραγματικότητα σε έναν φανταστικό κόσμο, από το γνωστό στο άγνωστο, από το συγκεκριμένο στο αφηρημένο. Ξεπερνά τα όρια και βρίσκει το δρόμο της ζωής ανάμεσα σε στιγμές χάους και αταξίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
➝ Σάββατο 6 Απρίλη στις 21:00
➝ Κυριακή 7 Απρίλη στις 21.00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ
➝ 12€
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:
➝ 2821045585 & 6972694294
Διάρκεια: 60 λεπτά
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων

 

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή