Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

22.05.2022

SIDARTA – SASKE | MEDITERRANEAN TOUR_ 21 Ιουλίου

Sidarta και Saske
Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 21:30
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Συντονιστείτε και κερδίστε προσκλήσεις

Sidarta και Saske έρχονται για 5 μοναδικές live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι καλλιτέχνες-φαινόμενο των τελευταίων χρόνων με πάνω από 318 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και δεκάδες επιτυχίες όπως MEDITERRANEAN, AKOMI, ERIMO, PADOU, NANA, ΞΕΡΩ ΜΑΝΑ και πολλά άλλα hits, εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στο κοινό σε πέντε διαφορετικές πόλεις με την συνοδεία live μπάντας. Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Πάτρα θα ζήσουν μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία, αντάξια της αισθητικής του αγαπημένου δίδυμου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις από το Δίκτυο Fm 91,5
Τρόπος συμμετοχής με SMS:
Γράψτε: 915 (κενό), Sidarta ή Saske το ονοματεπώνυμό σας και το στέλνετε στο 54045
Χρέωση ανά μήνυμα 0,25 λεπτά + ΦΠΑ + τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με το ύψος του τελικού σας λογαριασμού́.

Η κλήρωση θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτη 19/07/23. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

 

Λίγα λόγια για τον Sidarta:
Η νεότερη προσθήκη στην ομάδα της OBR, o 22χρονος Sidarta, κατάφερε να αναδειχθεί και να καθιερωθεί σε χρόνο ρεκόρ. Με τέσσερα στη σειρά διαμαντένια singles (Mediterranean, Akomi, Adrenalina, Erimo) και τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο στην Ελλάδα (IPIZME), ο Sidarta είναι ο καλλιτέχνης φαινόμενο με πάνω από 150.000.000 streams στην πρώτη του χρονιά και πρώτος εδώ και καιρό στις προτιμήσεις του μουσικόφιλου κοινού.
Έκτοτε έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα εγχώρια φεστιβάλ αλλά και σε live σε όλη την Ελλάδα.
Η μελωδικότητα της φωνής του αναδεικνύει τη μουσική του η οποία συνδιαλέγεται έντονα με το ελληνικό μουσικό στοιχείο, εκφράζοντας ωστόσο την αυθεντικότητα και το urban στοιχείο που χαρακτηρίζει την αισθητική της OffBeat Records.

Λίγα λόγια για τον Saske:
Ο 24χρόνος Saske είναι ένας από τους νεώτερους εκπροσώπους του ελληνικού hip-hop. Μέσα σε μια πενταετία δισκογραφικής παρουσίας έχει καταφέρει ήδη να κυκλοφορήσει 5 διαμαντένια και πολλά πολύ πλατινένια και χρυσα singles.
Η μουσική του χαρακτηρίζεται από έντονα πειραματικά στοιχεία αναμειγμένα με κλασικές rap αναφορές ενώ η κάθε του κυκλοφορία αναζητά την καινοτομία σε εικόνα και ήχο. Τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό με τα singles NASA, PADOU και MEDITERRANEAN να σπάνε ρεκόρ αναπαραγωγών στο διαδίκτυο.

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticketservices.gr

Οργάνωση – Παραγωγή: Stay Independent x Musayeta Entertainment x Bras De Freres

 

 

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή