Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

15.06.2022

Φεστιβάλ μουσικής στο Porto Veneziano – 6 Ιουλίου – 20 Ιουλίου – 3 Αυγούστου

Φεστιβάλ μουσικής
στο Porto Veneziano
Τετάρτη 6 Ιουλίου – Τετάρτη 3 Αυγούστου

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου Porto Veneziano βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να nανακοινώσει την επανέναρξη του ετησίου καθιερωμένου φεστιβάλ μουσικής, που από το καλοκαίρι του 2017 διοργανώνει στον αίθριο χώρο του ξενοδοχείου.
Μετά λοιπόν από 2 χρόνια αναπόφευκτης απουσίας (λόγω Covid), το φεστιβάλ ανοίγει και πάλι τις πύλες του με τίτλο “Μουσικές ιστορίες” για να συναντηθεί το φιλόμουσο κοινό της πόλης με μια σειρά επιλεγμένων ποιοτικών μουσικών εκδηλώσεων, φιλοδοξώντας να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις όλων εκείνων που με γνώση και επιμονή μας τίμησαν με την παρουσία τους τα χρόνια λειτουργίας του φεστιβάλ.

Από φέτος με πρωτοβουλία και σχεδιασμό του καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ μας, μόνιμου συνεργάτη του ξενοδοχείου και ξεχωριστού πιανίστα Δημήτρη Ντρουμπογιάννη, σπουδαίοι και καταξιωμένοι μουσικοί με εξαιρετικά επιλεγμένα ποιοτικά προγράμματα, θα πλημμυρίσουν τον αίθριο χώρο του Porto Veneziano με μαγικές μουσικές δημιουργίες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας δροσερές ανάσες πολιτισμού στους απαιτητικούς φιλότεχνους της πανέμορφης πόλης μας.

 

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

-Τετάρτη 6 Ιουλίου, ώρα 21:00
“Πλανόδιες Μουσικές” Κώστας Θωμαΐδης, Δημήτρης Ντρουμπογιάννης, Μπέλα Λιονάκη

-Τετάρτη 20 Ιουλίου, ώρα 21:00
Έλλη Πασπαλά, Τάκης Φαραζής, David Lynch

-Τετάρτη 3 Αυγούστου 21:00
“Από το φάρο μέχρι τα νεώρια η μνήμη διηγείται”
Λουδοβίκος των Ανωγείων, Ειρήνη Μπαρδάνη, Αντώνης Μυτακίδης, Μανώλης Μπαρδάνης

Νιώθοντας μεγάλη χαρά για το ξεπέρασμα μια δύσκολης για όλους μιας περιόδου, αδημονούμε για τη συνάντηση μας στις επικείμενες μουσικές πανδαισίες του φεστιβάλ που όλοι μας τόσο ανάγκη έχουμε.

Σημείωση: Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων και προς αποφυγή άσκοπου συνωστισμού και καθυστέρησης οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλ. 2821027100 και email: mousikesistories2022@gmail.com για έγκαιρη εξασφάλιση θέσης.

Έναρξη στις 21:00
Γενική είσοδος 12€

 

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή