«El Alma del Tango»
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου | 20:30
Καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων

Οι λάτρεις της μουσικής και του τάνγκο προσκαλούνται σε μια ξεχωριστή εμπειρία, που αναδεικνύει την ψυχή, το πάθος, το δράμα και την οικειότητα ενός από τα πιο εκφραστικά μουσικά είδη του κόσμου.
Το «El Alma del Tango» φέρνει στη σκηνή τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με διαχρονικές κλασικές επιτυχίες του αργεντίνικου τάνγκο.
Οι μουσικοί της βραδιάς
Roman Gomez – Μπαντονεόν και φωνή
Ο αναγνωρισμένος μουσικός και τραγουδιστής μεταφέρει τον αυθεντικό ήχο και τη χαρακτηριστική μουσική ατμόσφαιρα του Μπουένος Άιρες, μέσα από το παραδοσιακό μπαντονεόν και την ερμηνεία του.
Μαρία Μανουσάκη – Βιολί
Η διεθνώς καταξιωμένη βιολονίστρια προσθέτει στο μουσικό σχήμα τη δυναμική της ενέργεια, τη δεξιοτεχνία και τον βαθύ συναισθηματισμό που χαρακτηρίζουν τις ερμηνείες της.
Μιχάλης Κουμουτσάκος – Πιάνο (Guest)
Ο προσκεκλημένος πιανίστας πλαισιώνει το ντουέτο με πλούσιες αρμονίες και ρυθμική δεξιοτεχνία, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης μουσικής εμπειρίας.
Μια βραδιά με την ψυχή του αργεντίνικου τάνγκο
Με φόντο το ιδιαίτερο περιβάλλον του Καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων, οι τρεις μουσικοί θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που ταξιδεύει το κοινό στον κόσμο του αργεντίνικου τάνγκο.
Το μπαντονεόν, το βιολί, το πιάνο και η φωνή συναντιούνται σε μια μουσική βραδιά με διαχρονικές μελωδίες, έντονο συναίσθημα και τη χαρακτηριστική ατμόσφαιρα του Μπουένος Άιρες.
Πληροφορίες εκδήλωσης
Εκδήλωση: El Alma del Tango
Ημερομηνία: Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2026
Ώρα έναρξης: 20:30
Χώρος: Καφέ Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων
Διεύθυνση: Σκρα 15, Χαλέπα, Χανιά
Είσοδος: 15€
Κρατήσεις: 697 952 6340