Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

16.06.2022

Cretan Gunners Festival – 2-10 Ιουλίου

Cretan Gunners Festival
Σάββατο 2 Ιουλίου – Κυριακή 10 Ιουλίου

Το 3ο Κρέταν Γκάνερζ Φέστιβαλ, μαζί με τη Γιουθ Οφ Ντόουπ είναι εδώ!

Το Φετινό Καλοκαίρι στο Ακρωτήρι Χανίων προβλέπεται επικίνδυνα καυτό, οπότε αποφασίσαμε να το κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο για όλους μας, ετοιμάζοντας ένα επικίνδυνα καυτό πρόγραμμα!
“Κατεβάζουμε” μία ορδή καλλιτεχνών και καλλιτέχνιδων, με τα οποία θα σας αφηγηθούμε ιστορίες από την Αποκάλυψη, βγαίνοντας από τη “χειμερία νάρκη” 2 ετών χωρίς Φεστιβάλ!
Ξεκινώντας το Σάββατο 2 Ιουλίου, έχουμε δρώμενα μέχρι και την Κυριακή 10 Ιούλη, από συναυλίες, πάρτι, workshops, μέχρι και έναν αγώνα ράγκμπι, ο οποίος δε θα γινόταν να λείπει από ένα αυθεντικό Cretan Gunners Festival!
Οι περισσότερες δράσεις φέτος θα πραγματοποιηθούν στο νέο σπίτι της Youth Of Dope, στα Καλόρουμα Ακρωτηρίου! Παράλληλα με τις κύριες δράσεις του Φεστιβάλ, η εμπειρία όλων των παρευρισκόμενων θα πλαισιωθεί από ένα διαδραστικό παιχνίδι που έχει ετοιμάσει για εμάς η LOCKED, το οποίο θα ζωντανέψει την “Post-Amazon” της Youth Of Dope!

Αλλά περισσότερα για αυτό όταν μας επισκεφτείτε…

Το φεστιβάλ, πέραν τις 9 μέρες πανικού, θα προσφέρει στο κοινό Δωρεάν Είσοδο, Δωρεάν Κάμπινγκ πλησίον του χώρου**, Πάρκινγκ, και Λεωφορεία από διάφορα σημεία στα Χανιά για όλα τα επισκεπτόμενα άτομα!

**Καθώς είμαστε πρώτα απ’ όλα κάτοικοι της Γης, και κατά δεύτερον Campers, στοχεύουμε στο Cretan Gunners Festival να δημιουργήσουμε μία σεβαστική, άνετη και καθαρή εμπειρία για όλους τους Campers & τον περιβάλλοντα χώρο!

Γι αυτούς τους λόγους, το δωρεάν κάμπινγκ που προσφέρουμε θα έχει περιορισμένες και οργανωμένες θέσεις, για τις οποίες σας παρακαλούμε να κάνετε κράτηση στον παρακάτω σύνδεσμo: https://forms.gle/HJuUpLGRUErvCsDq5 .

Παράλληλα, αν είστε ντόπιο ή επισκεπτόμενο άτομο και θέλετε να μας βοηθήσετε να πετύχουμε αυτόν τον πολύ όμορφο σκοπό, μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για εθελοντισμό στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/tPaG9Pz2oU6vojsn9

Μουσικά Δρώμενα του Φεστιβάλ:

2 Ιουλίου
Vodka Juniors
Fundracar
Baildsa
Bazooka
Balothizer
Pirates City

4 Ιουλίου
Lunar
Mira
Χαρά
Warriorz Dance

5 Ιουλίου
Κρητικό Γλέντι με τους Balothizer.

6 Ιουλίου
Ekastos x Gemma
DJ Cryogenics

7 Ιουλίου
Open Jam Night

8 Ιουλίου
Anser
Buzz x Dolos
Lobo x Novel
Κατοχος
Stef

9 Ιουλίου
YODBOX Birthday Party with DJ Lone

10 Ιουλίου
Black Rainbows
Void Droid
Godsleep
Upon Revival
Planet None

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή