Δίκτυο FM 91.5

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

22.05.2022

O Κώστας Αποστολάτος στο Θέατρο Λενταριανών_ 11 Σεπτεμβρίου

Κώστας Αποστολάτος
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 21:30
Θέατρο Λενταριανών

Κώστας Αποστολάτος “στου μυαλού τα υπόγεια” & επιλεγμένα τραγούδια της Ελληνικής δισκογραφίας.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:30 στο ανοιχτό θέατρο Λενταριανών, ο τραγουδοποιός Κώστας Αποστολάτος, παρουσιάζει τα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “στου μυαλού τα υπόγεια”, καθώς και μια σειρά επιλεγμένων τραγουδιών από την Ελληνική δισκογραφία.
Έπειτα από μια μακροχρόνια πορεία στο χώρο της μουσικής, ο Κώστας Αποστολάτος με τη συνοδεία πενταμελής ορχήστρας, παρουσιάζει στο Χανιώτικο κοινό τραγούδια γραμμένα από ψυχής σε στίχους και μουσική δικής του καθώς και μια σειρά επιλεγμένων τραγουδιών από την Ελληνική δισκογραφία.
Τα τραγούδια του Κώστα Αποστολάτου πηγάζουν από τις προσωπικές του ανησυχίες και από την ευαισθησία του, μέσω της οποίας μετουσιώνει τους στίχους και τη μουσική του σε τραγούδια ψυχικά, βασισμένα σε γνήσιες λαϊκές φόρμες.
Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε παραπέμπει και ο τίτλος της πρώτης του δισκογραφικής εργασίας, η οποία έχει τον τίτλο “στου μυαλού τα υπόγεια”. Όπως τονίζει ο τραγουδοποιός στον πρόλογο του δίσκου του ‘’Όλοι κάποια στιγμή βρεθήκαμε στου μυαλού μας τα υπόγεια, περιπλανώμενοι και μόνοι, ψάχνοντας λίγο φως να μας βγάλει απ’ τα σκοτάδια μας. Μέσα απ’ αυτή την προσωπική μας αναζήτηση, ανορθόδοξα, προκύπτουν οι απαντήσεις στα μεγάλα μας ερωτήματα, που μας οδηγούν σοφότερους πλέον να κατανοήσουμε το παρελθόν και να ανοιχτούμε προς το μέλλον.’

Μουσικοί & συντελεστές:
Αποστολάτος Κώστας: Μπουζούκι, μπαγλαμάς, τραγούδι
Σίνης Γιάννης: Λαούτο, μπαγλαμάς, τραγούδι
Κουρκουνάκης Κώστας: Κιθάρα
Σιάσιος Πάνος: Κοντραμπάσο
Ψυλάκης Ηλίας: Μπουζούκι, μπαγλαμάς
Ηχοληψία & φωτισμός: Γιαννούλης Δημήτρης

 

 

 

 

Άκου τα podcasts του Δίκτυο FM 91.5 από την αγαπημένη σου εφαρμογή