Συνεντεύξεις

LogoDiktyoFm915 160px

Γραφολογία

Η πρόεδρος του ΕΙΓ (Ελληνικού Ιδρύματος Γραφολογίας) κα. Αλεξάνδρα Κορωναίου Σιγάλα και ο κος Ιάκωβος Σιγάλας μιλάνε με τον Παναγιώτη Ορφανίδη για τη γραφολογία.
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Δίκτυο Fm 91,5

O Χρήστος Θηβαίος βρέθηκε στο studio του Δίκτυο Fm 91,5 καλεσμένος του Παναγιώτη Ορφανίδη με αφορμή τη μουσική παράσταση στο θέατρο Μυθωδία "Βόλτα στα Εξάρχεια".
Ο Χρήστος Θηβαίος μιλάει για το νέο δίσκο του Χάρη Κατσιμίχα «Από τους κήπους των ψιθύρων».
Μοιράζεται στιγμές από τη γνωριμία του με τον Πάνο και τον Χάρη Κατσιμίχα.
Αναφέρεται στη γνωριμία του με την Αρλέτα, τον Νικόλα Άσιμο, τον Πάυλο Σιδηρόπουλο και την Κατερίνα Γώγου και άλλα πολλά...

Η Λίνα Νικολακοπούλου στο Δίκτυο Fm 91,5

Η Λίνα Νικολακοπούλου συνομίλησε με τον Παναγιώτη Ορφανίδη στο Δίκτυο Fm 91,5 στις 23 Ιουλίου 2019 με αφορμή τη μουσική παράσταση "Προσωπικά" με την Ερωφιλη και της Αργυρώ Καπαρού στο θέατρο "Μυθωδία" στο Γεράνι Ρεθύμνου.

Συντάκτες της ΕΦΣΥΝ μιλάνε στο Δίκτυο Fm 91.5 για τα Fake News

Ο Γιάννης Σμυρλάκης, Διευθυντής Σύνταξης «Εφημερίδας Συντακτών», ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, δημοσιογράφος της «ΕΦΣΥΝ» και o Μάριος Διονέλης συντάκτης της ΕΦΣΥΝ μιλάνε στο Δίκτυο Fm 91.5 με αφορμή την εκδήλωση: "Από τα Fake News στη Δημοσιογραφία! ΄Ένα like ...δρόμος" η οποία διεξήχθη στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων στις 31 Οκτωβρίου 2018.
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 στο εξωτερικό studio του Δίκτυο Fm 91,5 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, όπου διεξήχθη το 6ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Ο Γιώργος Χρονάς στο Δίκτυο Fm 91,5

Ο Γιώργος Χρονάς βρέθηκε στο Δίκτυο Fm 91,5 στις 27 Αυγούστου 2018 με αφορμή την παράσταση "Ο Κ. Π. Καβάφης, στο ξενοδοχείο Βαλκάνια", φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφανίδη.
Ο Γιώργος Χρονάς μιλάει για την παράσταση, για την Οδός Πανός και για σημαντικούς φίλους και γνωστούς του όπως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Νίκο Γκάτσο, τον Γιάννη Τσαρούχη, τον Ντίνο Χριστιανόπουλο, τη Μάνια Τεγοπούλου, τον Ηλία Πετρόπουλο και άλλους πολλούς.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Δίκτυο Fm 91,5

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μίλησε με τον Παναγιώτη Ορφανίδη στο Δίκτυο Fm 91,5 στις 07 Αυγούστου 2018, με αφορμή την από κοινού συναυλία του με τον Σωκράτη Μάλαμα στον Βάμο Αποκορώνου στα Χανιά.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μιλάει για την καλοκαιρινή περιοδεία, το νέο του δίσκο "Με στόμα που γελά", αναφέρεται στην ελληνική δισκογραφία και στο νέο του studio.

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Δίκτυο Fm 91,5


Ο Γιάννης Χαρούλης με αφορμή τη συναυλία του στην Κάντανο στα Χανιά, μιλάει με τον Παναγιώτη Ορφανίδη στο Δίκτυο Fm 91,5.
Ο Γιάννης Χαρούλης μιλάει για την πορεία του, τις συναυλίες του, δίνει πληροφορίες για το νέο του δίσκο και μοιράζεται κάποιους στίχους από τα νέα του τραγούδια.
Η συνέντευξη έγινε την Τετάρτη 01 Αυγούστου 2018.

Ο Νίκος Κυπουργός στο Δίκτυο Fm 91,5

Ο Νίκος Κυπουργός βρέθηκε στο studio του Δίκτυο Fm 91,5 φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφνανίδη.
Ο Νίκος Κυπουργός θυμάται πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, τη γνωριμία του με τον Μάνο Χατζιδάκι, τη Λιλιπούπολη, αναφέρεται στις κινηματογραφικές μουσικές του, την παράδοση και άλλα πολλά...
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου 2018.

Πέτρος Αντωνιάδης


Ο κινηματογραφιστής Πέτρος Αντωνιάδης βρέθηκε στο studio του Δίκτυο Fm 91,5 στις 03 Μαΐου 2018 σε μία εφ' όλης της ύλης κουβέντα, φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφανίδη.

Γιάννης Καλπούζος

Ο Συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος βρέθηκε στο studio του Δίκτυο Fm 91,5 στις 02 Μαΐου 2018 φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφανίδη, με αφορμή το νέο του βιβλίο "Γινάτι, ο σοφός της λίμνης".

 

Νίκος Ιωαννίδης

 

Ο συγγραφέας και blogger Νίκος Ιωαννίδης βρέθηκε στο studio του Δίκτυο Fm 91,5 στις 30 Απριλίου 2018 με αφορμή το νέο του βιβλίο "Μια εποχή στο τσιμέντο".
Ο Νίκος Ιωαννίδης μιλάει για το νέο του βιβλίο, αλλά και για το ποδόσφαιρο μέσα από τα μάτια ενός οπαδού.

Νίκος Μ. Γεωργιάδης

Ο συγγραφέας Νίκος Μ. Γεωργιάδης βρέθηκε στο studio του Δίκτυο Fm 91,5 στις 20 Μαρτίου 2013 με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του "Σύγχρονη σκανδιναβική αστυνομική λογοτεχνία. Όψεις της κοινωνίας και της πολιτικής".

Δημήτρης Αποστολάκης (Χαΐνηδες)

Ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο αεικίνητος στοχαστής και τραγουδοποιός, μέλος του συγκροτήματος "Χαΐνηδες" βρέθηκε στο studio του Δίκτυο Fm 91,5 για μια κουβέντα "άνευ ορίων" με τον Παναγιώτη Ορφανίδη την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Αντωνία Μποτονάκη

Η ποιήτρια και συγγραφέας Αντωνία Μποτονάκη στο Δίκτυο Fm 91,5. Φιλοξενήθηκε στις 12 Μαρτίου 2018, στην εκπομπή του Παναγιώτη Ορφανίδη με αφορμή την παρουσίαση της πρώτης της ποιητικής συλλογής «Αγήτρα της σκιάς» με την οποία απέσπασε το Βραβείο Ποίησης «ΖΑΝ ΜΩΡΕΑΣ» 2017 πρωτοεμφανιζόμενης ποιήτριας.

Αγγελική Λεμονή

.

Η ηθοποιός Αγγελική Λεμονή φιλοξενήθηκε στο Δίκτυο Fm 91,5 στις 7 Μαρτίου 2018 στην εκπομπή του Παναγιώτη Ορφανίδη με αφορμή την παράσταση του Κώστα Τσιάνου "Ζωή χαρισάμενη"
Μιλάει τόσο για την παράσταση όσο και για τη θεατρική της πορεία από το ΚΘΒΕ μέχρι και τον κινηματογράφο και τη συνεργασία της με τον Παντελή Βούλγαρη στην ταινία "Όλα είναι δρόμος".

Διονύσης Μαρίνος

Ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ποιητής Διονύσης Μαρίνος βρέθηκε στο Δίκτυο Fm 91,5 στις 26 Φεβρουαρίου 2018, με αφορμή το νέο του βιβλίο "Όπως κι αν έρθει αυτό το βράδυ", φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφανίδη.

Δημήτρης Μυστακίδης

.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης βρέθηκε στο studio του Δίκτυο Fm 91,5 στις 02 Μαρτίου 2018 φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφανίδη.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης αναφέρεται για τα πρώτα χρόνια που ασχολήθηκε με τη μουσική, τη γνωριμία του με τον Νίκο Παπάζογλου, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, την ενασχόληση ,με το ρεμπέτικο και την ανάδειξη της κιθάρας.

Κώστας Τσιάνος

Ο Κώστας Τσιάνος βρέθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2018 στο studio Δίκτυο Fm 91,5 φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφανίδη.
Ο Κώστας Τσιάνος μιλάει για τη θεατρική παράσταση "ΖΩΗ...χαρισάμενη", ενώ θυμάται πρόσωπα και καταστάσεις από τη σημαντική και πολύχρονη διαδρομή στο θέατρο, όπως τον Δημήτρη Ροντήρη, τον Κάρολο Κουν, τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Γιάννη Τσαρούχη και άλλους πολλούς!

Γιάννης Νικολάου

Ο Γιάννης Νικολάου συνομιλεί με τον Παναγιώτη Ορφανίδη για το παρόν, το παρελθόν, τις συνεργασίες του, τους Λαθρεπιβάτες..από το ξεκίνημα μέχρι σήμερα, ενώ μεταδίδονται σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση, τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο.
Η συνέντευξη μεταδόθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2018.

Τζίμης Πανούσης

O Τζίμης Πανούσης με τον ιδιαίτερα καυστικό λόγο του στο Δίκτυο Fm 91,5 σε μία κουβέντα με τον Παναγιώτη Ορφανίδη. Ο Τζίμης Πανούσης μιλάει για την πολιτική, τη δικαιοσύνη, το Internet, τους νέους, την υγεία του και άλλα πολλά.
Η συνέντευξη έγινε στις 26 Μαρτίου 2015 με αφορμή την τελευταία του παράσταση στην Κρήτη.
Tzimis Panousis

Παντελής Βούλγαρης

Ο Παντελής Βούλγαρης στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων μίλησε με τον Παναγιώτη Ορφανίδη στο Δίκτυο Fm 91,5 για την ταινία του «Τελευταίο σημείωμα», την καριέρα του και τα μελλοντικά του σχέδια.
Η συνέντευξη μεταδόθηκε στις 02 Νοεμβρίου 2017

 

Στέλιος Κούλογλου

Ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων μίλησε στο «Δίκτυο Fm 91,5» προσκεκλημένος του Παναγιώτη Ορφανίδη, για την ταινία του «Πεθαίνοντας στο Γέλιο», καθώς και για το βιβλίο του «Μαρτυρίες από τη Δικτατορία και την Αντίσταση» (Εκδόσεις Εστία).

Ο Στέλιος Κούλογλου βρέθηκε στην προβολή της ταινία του «Πεθαίνοντας στο Γέλιο» στο 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων στο πλαίσιο της ενότητας ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017. Μετά την προβολή της ταινίας του παρουσίασε το βιβλίο του «Μαρτυρίες από τη Δικτατορία και την Αντίσταση» (Εκδόσεις Εστία).
Η συνέντευξη μεταδόθηκε στις 02 Νοεμβρίου 2017

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι στο Δίκτυο Fm 91,5

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι είναι η ιδρύτρια του Σατυανάντασραμ Ελλάδος.
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων SATYANANDA YOGA® στην Ελλάδα, η Σουάμι Σιβαμούρτι πραγματοποίησε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ακολουθώντας τα βήματα του γκούρου της, Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι.
Στις 18 Απριλίου 2017 βρέθηκε στα Χανιά και συνομίλησε με το Παναγιώτη Ορφανίδη στο Δίκτυο Fm 91,5.
Μεταξύ άλλων απαντά σε ερωτήσεις όπως:
-Τι είναι η γιόγκα
-Πώς μπορεί κάποιος να εφαρμόζει τις πρακτικές της γιόγκα στο σύγχρονο δυτικό τρόπο ζωής
-Ποια είναι η σχέση της γιόγκα με την θρησκεία και άλλα πολλά..
Καλή ακρόαση!

Γιάννης Μακριδάκης 26-02-2013

-Ο Γιάννης Μακριδάκης βρέθηκε στο studio του "Δίκτυο Fm 91,5"
την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφανίδη.

Θάνος Μικρούτσικος 26 Ιουλίου 2012

 

-Ο Θάνος Μικρούτσικος βρέθηκε στο studio του "Δίκτυο Fm 91,5" την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012, φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφανίδη.
-Ο Θάνος Μικρούτσικος μιλάει με αφορμή τη μοναδική συνάντησή του επί σκηνής στα Χανιά με τον Χρήστο Θηβαίο και τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη, καθώς και για τις κοινωνικές εξελίξεις.
 

Η Αγαθή Δημητρούκα στο Δίκτυο Fm 91,5

Η Αγαθή Δημητρούκα με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της «Πουλάμε τη ζωή, χρεώνουμε τον θάνατο» βρέθηκε στο studio του Δίκτυο Fm 91,5 φιλοξενούμενη του Παναγιώτη Ορφανίδη στις 30 Μαΐου 2012.
Η Αγαθή Δημητρούκα μιλάει για το βιβλίο της, για τη γνωριμία της με το Νίκο Γκάτσο και τη ζωή μαζί του, την παρέα στο πατάρι του Φλόκα, την πολιτική επικαιρότητα και άλλα πολλά…

Λίνος Κόκοτος 15 Ιουλίου 2011

 

Ο Λίνος Κόκοτος βρέθηκε στο "Δίκτυο Fm 91,5" στις 15 Ιουλίου φιλοξενούμενος του Παναγιώτη Ορφανίδη. 
-Θυμάται τη συνάντησή του με τον Μίκη Θεοδωράκη...
-Μεταφέρει την ατμόσφαιρα των μπουάτ...
-Μιλάει για τη γνωριμία του με τον Αλέξανδρο Πατσιφά...
-Το πρώτο 45άρι...
-Μιλάει για τον Οδυσσέα Ελύτη και τη συνεργασία τους...
...και άλλα πολλά...

Woman Love GIF by diktyo fm 91.5 downsized large

booksite books site2

diktyo fm 915 chania
Logo2

Δίκτυο Fm 91,5

Κορνάρου 11, Χανιά, Τ.Κ. 73134

Τηλ/Fax: +30 28210 43979

Email: info@diktyofm.gr ή diktyofm915@gmail.com

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

facebook circle Twitter instagram YouTube Play google plus icon  Linkedin Circle SM Button