Μαρίνα Πανηγυράκη

LogoDiktyoFm915 160px

Μαρίνα Πανηγυράκη

marina panigiraki

 

Γεννημένη στα Χανιά . Σπούδασα θέατρο στην Αθήνα και από το 2014 εργάζομαι συστηματικά στο Θέατρο . Στην Αθήνα εκτός των παραστάσεων για ενήλικες, έγινα μέλος της θεατρικής ομάδας Τόπι όπου κάναμε μαζί παραστάσεις για παιδιά σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη . Ταξιδεύαμε πολύ, με αεροπλάνα , καράβια, με οποιονδήποτε καιρό. Ακόμη και σε νησιά άγονης γραμμής φτάσαμε με 8 μποφόρ κάποιες φορές για να συναντηθούμε με παιδιά που μας προσκαλούσαν .
Τα τελευταία δυο χρόνια βρέθηκα ξανά στα Χανιά για παραστάσεις σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. Ήρθα για τρεις μήνες και έμεινα πολύ . Εκτός από το ΔΗΠΕΘΕΚ συνεργάζομαι και με άλλους χώρους και καλλιτέχνες στα Χανιά ως ηθοποιός , αλλά και ως σκηνοθέτης. Αυτή τη χρονιά έγραψα και το πρώτο μου θεατρικό έργο για παιδιά «Το ρολόι του κήπου αφηγείται» το οποίο θα συνεχιστεί και το χειμώνα και θα κάνω πρώτη φορά εκπομπή στο ραδιόφωνο, εδώ στο Δίκτυο Fm 91,5 .
Μια εκπομπή για παιδιά, τις «Διαστημικές πτήσεις» . Πτήσεις στο διάστημα κι ακόμα παρά πέρα. Κάθε εκπομπή μια νέα αφορμή για ταξίδι μέσα από τη μουσική , αλλά και τις αφηγήσεις , τα πολιτιστικά γεγονότα τα παιχνίδια που έχουμε να μοιραστούμε παρέα . Και φυσικά τα γράμματα και τα μηνύματα των παιδιών από κάθε γωνιά , όπου βρίσκονται και μας ακούν.

Με πολλή χαρά κάθε Σάββατο πρωί τις 10.00 - 11.00 το πρωί.

 

Παναγιώτης Ορφανίδης

Σοφία Πατέλη

Μαρία Σουρουκίδου

Φρύνη Κάτσουνα

Νεκτάριος Πετροδασκαλάκης

Αριστοτέλης Μανουδάκης

Κώστας Καστρινάκης

Μαρίνα Πανηγυράκη

Αριάδνη Παντίδου

Χάρης Παντελάκης

Γιάννης Βαρδάκης

Μέμη Φασιλή & Σπύρος Πετρουλάκης

Woman Love GIF by diktyo fm 91.5 downsized large

diktyo fm 915 chania
Logo2

Δίκτυο Fm 91,5

Κορνάρου 11, Χανιά, Τ.Κ. 73134

Τηλ/Fax: +30 28210 43979

Email: info@diktyofm.gr ή diktyofm915@gmail.com

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

facebook circle Twitter instagram YouTube Play google plus icon  Linkedin Circle SM Button