"Διαστημικές πτήσεις" μια ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά

LogoDiktyoFm915 160px

"Διαστημικές πτήσεις" μια ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά

diastimikes ptiseis paidiki ekpompi marina panygiraki diktyofm

Διαστημικές πτήσεις
Κάθε Σάββατο 10:00 - 11:00
Δίκτυο Fm 91.5

 

 

 

"Διαστημικές Πτήσεις" με την Μαρίνα Πανηγυράκη
Στο Δίκτυο Fm 91,5 κάθε Σάββατο 10.00-11.00

 

Το Δίκτυο Fm 91.5, το έντεχνο ραδιόφωνο της πόλης των Χανίων, έχοντας κερδίσει το παιδικό κοινό με την εκποπή "Ανέβα μήλο κατέβα ρόδι" συνεχίζει με τη νέα του εκπομπή για παιδιά "Διαστημικές πτήσεις" που επιμελείται και παρουσιάζει η Μαρίνα Πανηγυράκη.


Μια εκπομπή για μικρά, μεγάλα παιδιά, για μεγάλους που ονειροπολούν και αισθάνονται ακόμη παιδιά.

Για όσους σιγοτραγουδούν τα πρωινά και έχουν όρεξη για παιχνίδια!

Η Μαρίνα Πανηγυράκη σε κάθε εκπομπή συντονίζει μια άλλη ραδιοφωνική «πτήση», ευκαιρία συνάντησης με συγγραφείς , καλλιτέχνες που έχουν κάτι να μας πουν , με παιδιά που έχουν ανάγκη να ακουστούν .
Μια αφορμή για διαδραστικές αφηγήσεις , τραγούδια , παιχνίδια μηνυματάκια , παιδικά ραβασάκια και ό,τι λέμε, αλλά κι ό,τι δεν λέμε στο σχολείο. Αλληλογραφία, βιβλία , διαγωνισμοί και δώρα.
Μια εκπομπή με πολύ κέφι και διάθεση για ταξίδι, που στόχο έχει να συντονιστεί με τις φωνές των παιδιών της πόλης μας. Αλλά και της διπλανής πόλης και της παραδιπλανής και τις πόλεις όλου του κόσμου!

Ταξίδι στο διάστημα κι ακόμα παραπέρα … όπου φτάνει η διάθεση και η φαντασία μας σε ότι αφορά στο παιδί.
Κάθε Σάββατο 10.00-11.00 στο Δίκτυο Fm 91,5 και διαδικτυακά στο https://diktyofm.gr/liveplayer

 Ακούστε όλες τις εκπομπές ΕΔΩ

Μαρίνα Πανηγυράκη

Γεννημένη στα Χανιά . Σπούδασα θέατρο στην Αθήνα και από το 2014 εργάζομαι συστηματικά στο Θέατρο . Στην Αθήνα εκτός των παραστάσεων για ενήλικες, έγινα μέλος της θεατρικής ομάδας Τόπι όπου κάναμε μαζί παραστάσεις για παιδιά σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη . Ταξιδεύαμε πολύ, με αεροπλάνα , καράβια, με οποιονδήποτε καιρό. Ακόμη και σε νησιά άγονης γραμμής φτάσαμε με 8 μποφόρ κάποιες φορές για να συναντηθούμε με παιδιά που μας προσκαλούσαν .Τα τελευταία δυο χρόνια βρέθηκα ξανά στα Χανιά για παραστάσεις σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. Ήρθα για τρεις μήνες και έμεινα πολύ . Εκτός από το ΔΗΠΕΘΕΚ συνεργάζομαι και με άλλους χώρους και καλλιτέχνες στα Χανιά ως ηθοποιός , αλλά και ως σκηνοθέτης. Αυτή τη χρονιά έγραψα και το πρώτο μου θεατρικό έργο για παιδιά «Το ρολόι του κήπου αφηγείται» το οποίο θα συνεχιστεί και το χειμώνα και θα κάνω πρώτη φορά εκπομπή στο ραδιόφωνο, εδώ στο Δίκτυο Fm 91,5 . Μια εκπομπή για παιδιά, τις «Διαστημικές πτήσεις» . Πτήσεις στο διάστημα κι ακόμα παρά πέρα. Κάθε εκπομπή μια νέα αφορμή για ταξίδι μέσα από τη μουσική , αλλά και τις αφηγήσεις , τα πολιτιστικά γεγονότα τα παιχνίδια που έχουμε να μοιραστούμε παρέα . Και φυσικά τα γράμματα και τα μηνύματα των παιδιών από κάθε γωνιά , όπου βρίσκονται και μας ακούν .
Με πολλή χαρά Κάθε Σάββατο πρωί τις 10.00-11.00 το πρωί.

 

 

Woman Love GIF by diktyo fm 91.5 downsized large

booksite books site2

diktyo fm 915 chania
Logo2

Δίκτυο Fm 91,5

Κορνάρου 11, Χανιά, Τ.Κ. 73134

Τηλ/Fax: +30 28210 43979

Email: info@diktyofm.gr ή diktyofm915@gmail.com

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

facebook circle Twitter instagram YouTube Play google plus icon  Linkedin Circle SM Button