Ιούνιος 2019

LogoDiktyoFm915 160px

Ιούνιος 2019

Iounios 2019 akoume proteinoume mousiki diktyo fmΙούνιος 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Χάρης Παντελάκης προτείνει:

Ρένα Μόρφη - Θα Ανέβω Να Σε Βρώ ft Μάρκος Κούμαρης (Locomondo)

Το «Θα Ανέβω Να Σε Βρω» είναι μια πολύχρωμη cumbia που σε βάζει απ’ την πρώτη νότα σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες
Η Ρένα Μόρφη και ο Μάρκος Κουμαρης των Locomondo σε ένα δροσερό και χαριτωμένο τραγούδι και με το video clip να μοιάζει με ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τους δυο τραγουδιστές και το βανάκι- καντίνα που διαθέτουν...σκέτη απόλαυση!

 

Η Αριάδνη Παντίδου προτείνει:

Moderator - When I Dream

Η μουσική μου πρόταση για αυτό το μήνα έρχεται απο έναν έλληνα μουσικό παραγωγό, τον Μoderator, και είναι το When I dream απο το αλμπουμ Sinner's Syndrome.
Συνιστάται η ακρόαση δίπλα στην παραλία με τον ήλιο να πέφτει στο βάθος της θάλασσας, ένα δροσερό αεράκι, ποτάκι και καλή παρέα!!!

 

Ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος προτείνει:

"Το καλοκαίρι" - Παύλος Παυλίδης & b-movies

"Έφτασε το καλοκαίρι, ήρθε πάλι..." τραγουδάει ο Παύλος Παυλίδης σε μία από τις "Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί" και, μετά από έναν αρκετά βαρύ χειμώνα, ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε... Καλό καλοκαίρι λοιπόν, χαρούμενο, μεγάλο και -κατά το δυνατόν- ανέφελο!O Γιάννης Βαρδάκης προτείνει:

Bad Religion - Candidate
Στίχοι - Μουσική : Brett Gurewitz, Greg Graffin
Αλμπουμ : Age of unreason (2019

Οι Bad Religion είναι το μεγαλύτερο punk rock συγκρότημα εν ζωή, και ενα από τα σημαντικότερα του είδους ever. Συμπτωματικά είναι και το ένα από τα δύο πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα ever επίσης. Πρίν ένα μήνα κυκλοφόρησαν το 17ο studio album τους με γενικό τίτλο " Age of unreason". Ένα έντονα πολιτικοποιημένο album με το οποίο στηλιτεύουν με τραχύτητα την πολιτική του Αμερικανού Προέδρου Trump. Όπως πάντα για να καταλάβεις πλήρως τους στίχους των B.R. χρειάζεσαι και ένα advanced λεξικό Αγγλικής μαζί σου μιας και ο στιχουργός του συγκορτήματος Greg Graffin, και υπο την ιδιότητα του καθηγητή πανεπιστημίου, συνηθίζει να χρησιμοποιεί υπέροχες σπάνιες λέξεις. Όπως καταλαβαίνετε αυτό το πολύ καλό άλμπουμ έχει κάνει κατάληψη σε όλα τα μέσα από τα οποία ακούω μουσική, και θα κάνει καιρό για να τα αφήσει... Μιάς και είναι επίκαιρο... "Candidate" ...υποψήφιος λοιπόν.. και καλό βόλι...

 

diktyo fm 915 chania
Logo2

Δίκτυο Fm 91,5

Κορνάρου 11, Χανιά, Τ.Κ. 73134

Τηλ/Fax: +30 28210 43979

Email: info@diktyofm.gr ή diktyofm915@gmail.com

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

facebook circle Twitter instagram YouTube Play google plus icon  Linkedin Circle SM Button